Farkas Anikó: Bűvös Hetes – Háromszor e-book

Ez a könyv Neked szól,

ha szereted a személyes inspiráló történeteket,
ha szoktál motivációs anyagokat hallgatni, olvasni, és
eltökélt vagy abban, hogy kihozd magadból – és ha van, csapatodból is – a legjobbat.

Bűvös Hets - Háromszor borító

A könyv, amely olyan, mint egy igaz barát.

Útmutató tervezővel,
fejlődésedet szolgáló eszmefuttatásokkal
és inspiráló történetekkel.
3 fő fejezet,
7-7 alfejezetre tagoltan.

Milyen fejezetekre tagolódik a Bűvös hetes – Háromszor e-book?

 • Bűvös hetes – Az eredeti – megkapod a tervezési módszert magyarázattal. Egy hét lépéses tervező a növekedésért, amelybe te írod be az adatokat (létszám és/vagy összeg…)
 • VALÓK – személyiségfejlesztés 7 fejezetben, a Te sikeredért ( a célokról, a felelősségről, szeretetről, kommunikációról…)
 • Az én történetem – Sikertréner születik – 7 felvonásban (honnan hová lehet eljutni, ha vannak álmok célok, no meg akadályok is 🙂 a pályán)

Besorolását tekintve az önfejlesztő könyvek közé sorolom. Található benne gyakorlati útmutató, üzleti fejezet, személyiségfejlesztő és spirituális fejlődést segítő tartalom, valamint személyes sztorik is.

A “Bűvös Hetes – Háromszor” kötelező olvasmány mindenkinek, aki vállalkozói szemléletét, hozzáállását szeretné fejleszteni és jobbá válni abban, amit csinál, aki úgy érzi, elakadt az élete valamely területén és motivációra, iránymutatásra van szüksége, és természetesen mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik a munkája során…A könyv szuper, teljesen magával ragadja az olvasót, a rengeteg személyes példa és őszinte vallomás pedig igazán inspiráló.

Győre Bence kommunikációs szakember, stratégiai marketing szaktanácsadó

Szuper, érdekel!

Megkértem másokat is, hogy írjanak a könyvemről a második, szerkesztett kiadás megjelenése előtt.

Részlet Balogh Krisztina író, illusztrátor, festőművész ajánlójából:

Tetszik, hogy Anikó a saját hangját használja. Impulzívvá válik, amikor érzelemdúsan ír. Közvetlensége újra meg újra kíváncsivá tett, az életből vett, és szépen adagolt történetei fenntartották az érdeklődésemet, hogy végül hogyan sikerült eddig eljutnia a saját életében, és merre is tart most.

Az én sztorim – Ezért került erre az oldalra a Bűvös Hetes Háromszor

Dr. Farkas Anikó Sikertréner
DXN Gyémánt
egyetemi docens
Dr.Farkas Anikó Sikertréner,
DXN Gyémánt, egyetemi docens

Valamikor régen, huszonéves koromban kezdtem olvasni önfejlesztő könyveket, amelyeket két fő csoportra bontanék. Személyiségfejlesztés témájú és üzleti irodalmak töltik meg a könyvespolcom jelentős részét. Ezek a könyvek hatással voltak életemre. Arra, hogy felismertem, az én utam a tanulás és tanítás egy életen át. Küldetésemnek megfelelően ezt megelőzően több e-bookot és online tananyagot hoztam létre és forgalmaztam az évek során. Meg persze tanítottam illetve tanítok is, több módon, több szinten. Az egyik legjobb mód az önfejlesztés és a tanítás összekapcsolására az, ha az ember csapatot épít, mondjuk egy MLM-ben. 2018 februárjában elértem egy olyan pontra, amikor muszáj volt megírnom a könyvet. A részleteket elolvashatod a könyvben. A Bűvös Hetes – Háromszor is besorolható az önfejlesztő könyvek kategóriájába, ajánlom szeretettel.

Mit kapsz, ha megrendeled a Bűvös Hetes -Háromszor c. e-bookot?

 1. Alapvetően a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvem szerkesztett, második kiadását, e-book formátumban. Azaz a megadott mail címedre kiküldöm a pdf fájlt, mely tartalmazza a 3 nagy fejezetet.
 2. Ráadás a könyv végén található, több, mint száz címet tartalmazó könyvajánlót.
 3. Ajándékba elküldöm a könyvajánlóból készült, 108 címet tartalmazó válogatást egy külön fájlként. Így csak azt a fájlt kell átnézned, ha újabb olvasnivalót keresel önfejlesztés témában. Ez a 108 könyv, ami megváltoztathatja az életed. Hogy az lehess, aki valójában vagy.
 4. További ajándék: néhány hét múltán elküldöm az e-bookból készült hangoskönyv verziót mp3 formátumban.
 5. Ez maradjon meglepetés. 🙂

Hogy néz ki? Meddig tart elolvasni?

Mivel ez egy e-book, amit gépen (tableten, telefonon) fogsz olvasni, a megszokottól nagyobb betűmérettel és sorközzel készült. Ezért az eredetileg 126 oldalas könyv – ez utal számodra arra is, hogy 2-3 óra alatt elolvasható – pdf verziója 332 oldal, amiből a melléklet az ajánlott olvasnivalókkal 13 oldalt tesz ki. A VALÓ-kat tárgyaló második fejezet minden alfejezete után találsz jegyzetelésre alkalmas oldalakat is, hogy a gondolataidat leírhasd – ha kinyomtattad a kiadványt.

Mennyibe kerül?

A könyv eredeti ára 3990 Ft. De mivel nagyon boldog vagyok, hogy felkerült egy különleges webshop kínálatába is, ráadásul most volt a születésnapom, ezért most az első 48 vásárlónak kedvezményesen 3290Ft a könyv és a hozzá tartozó hangfájl. Nincs semmilyen más költséged, hiszen a pdf fájlt a megadott e-mail címre küldöm.

Hogyan jutok hozzá?

 1. Töltsd ki valós, élő adataiddal a megrendelési űrlapot. A zökkenőmentes kapcsolattartás érdekében fontos, hogy lehetőleg kerüld a freemail, citromail és hasonló címekkel történő megrendelést.
 2. Az űrlap kitöltését követően itt megjelenik egy köszönő szöveg, de ami fontos, az a levél, ami a mail címedre érkezik!!!
 3. Ezt követően rendezd a fizetést a kapott információk szerint. Az e-book a befizetésedet követően hamarosan megérkezik postaládádba.

Kockázatmentes!

Biztos vagyok benne, hogy a könyv Számodra is értékes lesz. Ha fél év múltán mégis úgy gondolod, hogy neked semmit nem jelentett, nem adott hozzá az életedhez mindaz, amit olvastál a személyes sztorijaimmal színesített Bűvös Hetes – Háromszor e-bookban, akkor csak írj egy mailt, és én kérdés nélkül visszafizetem Neked a könyv árát.

MEGRENDELEM

Megjegyzés: A könyvet eredetileg egy zárt körnek írtam. A második, szerkesztett kiadás során sem titkoltam el semmit. Így ha olyan fejezetre lelsz, vagy olyan bekezdésre bukkansz, ami téged nem érdekel, egyszerűen ugord át.