Rólam

Szia!

Farkas Anikó vagyok. Sikertrénerként főként a saját csapatommal foglalkozom, de szívesen fordítok időt másokra is, ha igény van rá.

Felnőtt fejjel a család és a gyerekek mellett is képeztem magam, tőlem nem idegen a LLL, azaz a Life Long Learning, az életen át tartó tanulás.

Foglalkozásomat tekintve egyetemi docens, szakterületemre nézve “gyomász” vagyok. Eredeti diplomámat agrármérnök, német-magyar szakfordító képesítéssel szereztem, emellé van egy uniós agrárszakértői oklevelem. Meg a doktori fokozatom.

Sokat tanultam, míg a szakmámban és sikertrénerként eddig eljutottam.  A tudomány fő forrását az én időmben 🙂 még az iskola, a könyvek jelentették, kiegészítve néhány nagyon jó tudományos-ismeretterjesztő filmmel (Öveges professzor, Juhász Árpád stb.)

Az évek során a szórakoztató irodalom, valamint a tudományos, ismeretterjesztő könyvek, folyóiratok mellé felsorakoztak a személyiségfejlesztő kiadványok, a marketingről, a pénzügyekről és kapcsolódó területekről szóló könyvek is.

Az utóbbiakat nyugodtan összefoglalhatjuk így is: könyvek, amik megváltoztathatják az életed.

Amikor az első könyvemet írtam, összeállítottam – a teljesség igénye nélkül- az elmúlt 20-25 évben olvasott ilyen témájú könyveim. Amelyek az én életemben valóban meghatározóak voltak. 
A listát most külön is elérhetővé tettem. Itt találod >>>

Ez mind OK, de hogy jön a címbe  a kávé?

könyv és kávé együtt az igazi

Biztos vagyok benne, hogy te is szívesen kiülsz, ha megfelelő az idő, és egy csésze kávét vagy kapucsínót iszogatva olvasod az aktuális kedvenc könyvedet, amikor megteheted. Én egyre többször megtehetem, és meg is teszem.

Amellett, hogy szeretek olvasni, tanulni, nagy kávéfüggő is vagyok. Azonban ma már speciális, egészséges kávékat fogyasztok, amelyek hozadéka a jobb közérzet, az egyre nagyobb anyagi függetlenség, ennél fogva  a több szabadidő.

Farkas Anikó DXN Gyémánt

Ha érdekel ez a vonal, vedd fel a kapcsolatot velem itt >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .