Írótársam a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvemről

Amint készültem forgalomba hozni a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvemet – ezúttal mindenki számára elérhető módon – , megkértem néhány művészt, írótársat is, hogy mondják el ők is benyomásaikat a könyvről, tartalmáról.

Kedves online ismerősöm azonnal jelentkezett, aminek nagyon örültem. Ezúton is hálásan köszönöm. Minden mást elolvashatsz a lenti levélben, Balogh Krisztina író, illusztrátor, festőművész tollából.

Így írt írótársam a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvemről

Balogh Krisztina írótársam a Bűvös Hetes Háromszor c. e-bookról

Kedves Olvasó!

Tudnod kell, hogy Farkas Anikó: ’Bűvös Hetes Háromszor’ című könyvét nagyon szívesen olvastam, és ami fontos, nagyon jól esett olvasni. Írói szemmel, olvasói élményemről szeretnék beszámolni neked.

Ezúton is köszönöm Anikó bizalmát, amivel megtisztelt, hogy a szakterületén kívülálló művészemberként nézzem át és véleményezzem a Bűvös Hetes Háromszor című könyvét!

Célunk egyfajta ’értékmentés’, egyfajta értékmegőrzés, hiszen bármilyen hihetetlen, egy hónap alatt született ez a kötet az ötlettől, a kész könyvig.

Igaz, én magam is alig hinném, hogy hiteles lehet, ha nem figyelném a folyamatosan fejlődő munkásságát és nem ismerném a gondoskodó, szeretettel és segítő szándékkal teli személyiségét. Mivel azonban már megismertük egymást vagy 10 éve a neten, ahol bármikor felvehettem vele a kapcsolatot, úgy is, mint érdeklődésünk és tapasztalataink megvitatására, és mint egyszerű emberrel is, így örömmel vegyes kíváncsisággal fogadtam el a könyvét és a kérését.

Élmény volt a napokban az első olvasás, de másodszor is átfutottam tegnap délelőtt. Sőt, jegyzeteltem is! Számomra minden jó könyv adhat olyan gondolatot, amiért érdemes. Most sincs ez másként.

Az én gondolatom a kötetből:

„Hidd el, sokkal felszabadítóbb úgy élni, hogy tudod, mik a tetteid következményei, és ezeket hajlandó vagy vállalni.Mi a francért stresszelnél?”

A szerző könnyedén fogalmaz, emberi, elgondolkodtató és érzelmes történetekkel fűszerezve a saját -ahogy fogalmaz- „érzelmi hullámvasút” -ját. Jóízűen ír magyarul, és ízig-vérig nőként, ahogyan megismertem.

Sokoldalú el- és kihívásokkal küzdő énje bontakozik ki, aki példamutatással és jó szóval is motivál másokat a fejlődésre.

Esztétikája, olvasmányossága, valamint a felépítése, vagyis, hogy úgy mondjam a dramaturgiája szempontjából nekem nagyon bejött. Tetszik, hogy Anikó a saját hangját használja. Impulzívvá válik, amikor érzelemdúsan ír. Közvetlensége újra meg újra kíváncsivá tett, az életből vett, és szépen adagolt történetei fenntartották az érdeklődésemet, hogy végül hogyan sikerült eddig eljutnia a saját életében, és merre is tart most. Még a szakmailag zárt, DXN-es köröknek szánt szakmaiságát is megértettem, olyan jól fogalmaz Anikó.

A könyv íve szépen érzékelhető, ahogy kidolgozott stratégiája is, egyszerűen átlátható, hogy mit vár és mit kínál az olvasóitól és saját magától a ’Bűvös Hetes Háromszor’-on túl. Látom, ahogyan írta a könyvet, a közben vele kapcsolatos konkrét ötleteit megtámasztotta. Könyv és önfejlesztési ajánlatai külön is figyelemre méltóak, közülük sok könyvet magam is olvastam és rendkívül értékesnek tartok, és több tréningen is részt vettem, amiken eszerint Anikó is. Máig építkezek ezekből.

Már első olvasásra is biztosan állítottam, hogy rendkívül olvasmányos, valódi, átélhető példákkal, gyakorlatias feladatokkal épül fel ez az egyszerű szövegű könyv. Zavartalan körülmények között körülbelül 3, 3.5 óra alatt elolvasható. Jól érthető, nem érződik sehol az író egyetemi docenstől sablonosan elvárható körülményessége, inkább könnyedén mesélve magyaráz, mint a legegyszerűbb tanító és mentor. Talán, mert a könyv is erről ír, egy tanítóról, egy mentorról, aki sok év alatt bújik elő, pedig meg kell mondanom, én mindig láttam őt.  

Anikó könyve szinte letehetetlen olvasmány.

Értékesnek és méltónak találom Farkas Anikó: ’Bűvös Hetes Háromszor’ című könyvét.

Jó szívvel ajánlom neked is olvasásra!

Balogh Krisztina, író, illusztrátor, festőművész

A KAM, KrisztArtMedia megálmodója

A Bűvös Hetes Háromszor újra elérhető, kattints a képre.

Bűvös Hetes - Háromszor e-book

Köszönöm és végtelenül hálás vagyok, hogy ilyen alapossággal, lelkiismeretesen és csupa szív módon írta meg értékelését Balogh Krisztina írótársam a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvemről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .