Könyv és kávé 13: Levél a szerzőpárostól

Nemrég sikerült elolvasnom Csáti Tamás és Hidvégi Anita első könyvét:

Ez az egy életem van! Kihozom magamból a legjobbat?

Ebben a bejegyzésben olvashatod gondolataimat a könyvről, amivel ajánlom figyelmedbe szeretettel

ezt a nem mindennapi személyiségfejlesztó motivációs könyvet.

Engedélyükkel megosztom Veled annak a levélnek a publikus részletét, amit köszönetül kaptam tőlük. Nagyon megtisztelő, hogy reagáltak a blogban írtakra, és igazán nagy öröm, hogy tetszett is nekik.

Ezt kaptam:

Kedves Anikó!
Válaszunk előtt többször átolvastuk a soraid.Azon kevesek közé tartozol, akik megragadták a lényeget. Érdemes volt türelemmel kivárni az írásunkkal kapcsolatos meglátásaidat.Az, hogy háromszor is elolvastad, mutatja, hogy alapos, megfontolt, minden részletre kiterjedő, figyelmes személyiség vagy.Nem hamarkodtad el és így elég időt adtál magadnak, hogy minden lényegi mondanivalót megtalálj, és megszűrj és csak ezek után formáltad, alkottad meg a könyvvel kapcsolatos gondolataidat.Mi tartozunk köszönettel, hogy a részrehajlás mentes értékelésedet megosztod másokkal.Köszönjük.Szeretnénk az engedélyedet kérni, hogy a honlapon található “vélemények” rovatba feltölthessük a teljes állásfoglalásodat.Továbbá, az emberek ismerve, könnyebben elfogadnak egy nézőpontot, ha olyan hiteles személytől kapják, akire feltekintenek. Ezért szeretnénk a Dr. Farkas Anikó név mellé még (az egyetem megnevezése nélkül) a pontos titulust is megjeleníteni….A megállapodásunknak megfelelően mindent teljesítettél.Még egyszer köszönjük! 
Tisztelettel: Anita és Tamás.

Hát, tényleg elfoglaltam magam ezzel a könyvvel egy darabig. Írtam az ajánlóban, hogy többször elolvastam, “kiszíneztem”. Mutatom:)

A képre kattintva elolvashatod az ajánló bejegyzést, benne a könyv elérhetőségével.

Ez az egy életem van! Kihozom magamból a legjobbat? könyvet olvastam.

Posted in

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .