Könyv és kávé 15: Anya segít a matekban

Frissítés: A könyv új külsővel, új címmel jelent meg újra, ezért más borítót és címet találsz a linkelt oldal alatt.

A könyv új címe:

Így segíts a matekban gyermekednek.

Ajánlom szeretettel.

És hogy a kellő energia is meglegyen a közös tanuláshoz, fogyasszatok hozzá DXN Cocozhit, azaz ganodermával gazdagított, egészséges és finom forró csokit!

Könyv: Friedmann Rita:

Így segíts a matekban gyermekednek

Kávé- ami ezúttal forró csoki:

DXN Cocozhi

Egy szokatlan ajánló következik. Ilyen jellegű kiadványt még nem ajánlottam.

Anya segít a matekban

De nem mindegy, hogyan.

Annak idején magam is többször segítettem a lányoknak. Szerencsére időben észre véve azt is, ha nem fűlt foguk hozzá, vagy ha elveszítették a fonalat… Megvolt a megfelelő eszköztáram a kihívások kezelésére. Ugyanakkor most már tudom, hogy sokkal hatékonyabb is lehettem volna. Ha akkor a rendelkezésemre áll Friedmann Rita kiváló, szülőknek szóló „sorvezetője”.

Könyv és kávé :Anya segít a matekban

Az Anya segít a matekban c. kiadványban minden részletre kiterjedően tárgyalja a „matekozás” során felmerülő nehézségeket, melyek megoldására érthetően, rövid magyarázatokkal javaslatot is tesz.

Minden mondatából sugárzik a sok éves gyakorlat, a rutin, a profizmus.

Lényegre törően, lépésenként magyarázza el, mit tehetsz, és azt is, hogyan tegyed, ha gyermekednek gondjai vannak a matekkal. Módszerével gyorsan kiderítheted, hol is az az alapvető hiányosság, ami gyermeked számára minden következő lépést megnehezít.

Anya segít a matekban útmutató feladatlapokkal

A módszertani leírás, a javaslatok után feladatlapokat is találsz, melyek segítik a felmérést.

Természetesen leültettem a hetedikest, hogy oldja meg a tesztet. Igen, látom, kiderült, hogy most hol van a gyenge pont. Innentől kezdve jöhet a célirányos gyakorlás, hogy a nyolcadikos akadályokat könnyedén vehesse, és ne okozzon gondot a megfelelő középiskola kiválasztása.

Jó szívvel ajánlom ezt a gyakorlati tanácsokkal ellátott feladatgyűjteményt minden szülőnek, nagyszülőnek, aki segíteni szeretné gyermekét a matematika tanulásában, akinek fontos, hogy a közös gyakorlás örömteli és eredményes legyen, akinek számít a gyermek kiegyensúlyozott fejlődése, miközben a harmonikus kapcsolat is megmarad.

Könyv: Friedmann Rita: Anya segít a matekban

Kávé: DXN Cocozhi

– mert azt gyermeked is megkóstolhatja uzsonnaidőben

Friedmann Rita magántanári csoportot hozott létre, hogy forradalmi módszere segítségével minél több iskolásnál felfedezhessék a probléma gyökerét és orvosolhassák a hiányosságokat. Minden mást elolvashatsz róla a könyvet ismertető oldalon.

A könyvet itt rendelheted meg: https://konnyedentanulok.hu/matek-konyv/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .