Könyv és Kávé 2.

Cashflow és fekete kávé

ütős kombináció 🙂

Időnként az ember nekilát, és selejtezik.

Papírokat, névjegyeket, e-maileket, és ezzel együtt hírlevélfeliratkozásokat is. Meg mindenféle egyéb, már nem élő és/vagy felesleges regisztrációkat.

Miközben a levelek közt gyomláltam – csak egy rövid ideig, mert mindössze két konkrét hírlevél – feliratkozásomat akartam ellenőrizni -, eszembe jutott, hogy meg kellene nézni a partnerprogramokon lévő egyenlegeket is.

A partnerprogramokon keresztül befolyt összegeket kezdetben egy ingyenes szoftveren követtem nyomon, amit te is letölthetsz a bannerra kattintva.  A szoftver mögött rengeteg munka és segítő szándék van.

 

Ráadásul nem csak ez a szoftver érhető el, hanem – és akkor itt jön a könyv – már 3 könyvet is elolvastam a témában, amiket Hídvéghy Róbert írt.

A Cashflow Atlasz első része az Útmutató a bőséghez címet viseli. Ebből dedikált példányom van, és már többször elolvastam az egészet, elejétől a végéig. Az Útmutató a jövőhöz c. kiadvány két kötetes. Ezeket is többször elolvastam, illetve itt-ott felütöm, ha a polc előtt megyek el, és nem sietek. A könyvek a megszokott stílusban és formában tartalmazzák mindazt, amit Robi tanítani akar.

Részletesebben máskor, másutt.

Időnként – kampányszerűen – olvasom el Cashflow leveleit, egy-két órát rászánva.

Jó, ha tudod, hogy úgy a szoftver, mint a Cashflow Atlasz könyvek is komoly felismeréseket hozhatnak, homlokra csapkodást eredményezhetnek és álmatlan éjszakákat okozhatnak, szóval ezek mellé valami bivalyerős kávé – egy jó fekete – illik, ha belevágsz a tanulmányozásukba!

Ajánlom szeretettel a DXN Black kávéját.

Most jut eszembe, hogy délután még nem is ittam kávét – azt a finomat, a DXN 3in1 -t. Sürgősen pótolnom kell:)

Könyv és Kávé:

Könyv: Hídvéghy Róbert: Cashflow Atlasz

Kávé: DXN Black

 

Ne felejtsd el letölteni az ingyenes nyilvántartó progit,

a Cashflow Előrelátást!!

 

Ez a kiadvány és Robi könyvei is hozzájárultak ahhoz, hogy ma az lehetek, aki valójában vagyok.

Töltsd le te is a 108 címet tartalmazó pdf-et!

Könyvek, amik megváltoztathatják az életed.

A 108könyv borítója, kattintható linkkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .