Könyvek, amiket én írtam

Könyvek, amiket én írtam?

Most már vannak:) Rengeteget írtam, mióta lehet blogolni, de igazi, nyomtatott könyvet először csak 2018-ban.

Korábban nem könyveket írtam, hanem a különböző oldalaimon
alkottam a legkülönbözőbb témákban több online tanfolyamot és oktató e-bookot a megszámlálhatatlan blogposzton kívül, illetve azokkal együtt. Vagyis mindig is bennem volt a késztetés, hogy írjak.

Talán mert ezzel együtt lehetek az, aki valójában vagyok, és teljesíthetem be életfeladatomat: tanulás és tanítás egy életen át. Nem feltétlenül a katedrán.

  • Aztán 2018-ban történt valami….Még a csillagok állása is segített, hogy villámgyorsan elkészüljön az első igazi könyvem. Ez volt a Bűvös Hetes – Háromszor. Ami csak egy zárt körnek volt elérhető.
Bűvös Hetes - Háromszor - az első könyvem, amit én írtam

Ebben a valódi, nyomtatásban megjelent csodaszép könyvben összegyűjtöttem 108 címet. Könyveket és online anyagokat amelyek hozzá járultak ahhoz, hogy azzá váljak, aki valójában vagyok.

Az eredeti, nyomtatott első kiadás már nem kapható, de elérhetővé tettem egy második kiadást, pdf formátumban, azaz letölthető e-bookként. Nagyon büszke vagyok, mert ez az e-book felkerült egy igazán különleges webshop kínálatába is.

A Bűvös Hetes – Háromszor szerkesztett, második kiadását e-book formátumban itt éred el >>>

Vagy kattints a képre.

Bűvös Hetes - Háromszor e-book

  • Nemrég úgy döntöttem, hogy elérhetővé teszem ezt a listát mindenki számára, akit érdekel az önfejlesztés, akik szívesen olvasnak ilyen témában. Így született a 108 könyv – ami megváltoztathatja az életed.
108 könyv, ami megváltoztathatja az életed - ezt  akönyvet is én írtam
A 108könyv borítója, kattintható linkkel

Az jutott eszembe nemrég, hogy talán másoknak is hasznos lehet a sztori: hogyan született a Bűvös Hetes-Háromszor c. könyvem kevesebb, mint egy hónap alatt.

Igen, jól látod! A gondolattól, az első sorok megszületésétől addig, hogy kézbe vehettem, nem telt el egy hónap!

  • Szóval, kitaláltam, hogy megírom ezt a sztorit. A Sztorit! A könyvet arról, hogyan született meg az első könyvem. Kevesebb, mint 30 nap alatt. Az első könyvem születésének történetét emesélő könyv egyelőre csak e-book formában, pdf-ként lesz elérhető. Aztán meglátjuk, mit hoz a jövő…Mindenesetre ebben a projektben vannak még terveim:)

Szóval a könyveim:

  1. Ezt írták a Bűvös hetesről >
  2. Itt olvashatsz a 108 könyvről >>
  3. Itt pedig előrendelheted A Sztori címűt >>>

Egyelőre ezek azok a könyvek, amiket én írtam.

De biztos írok még.

Miért ne tenném? Hiszen olyan könnyen megy az írás! Nem is értem, hogy eddig miért nem csináltam! Hiszen szakmai, tudományos vonalon már régóta tudom, hogy van hozzá tehetségem…