Önfejlesztő könyvek

Biztos vagyok benne, hogy Te is olvastál már olyan könyvet, amit ebbe a kategóriába soroltak be, azaz úgy került a kezedbe, hogy önfejlesztő könyvként hirdették.

Önfejlesztő könyvek, személyiségfejlesztő könyvek és üzleti könyvek

Valamikor régen, huszonéves koromban kezdtem olvasni önfejlesztő könyveket, amelyeket két fő csoportra bontanék. Személyiségfejlesztés témájú és üzleti irodalmak töltik meg a könyvespolcom jelentős részét.

Tavaly megírtam életem első igazi könyvét, amit egy csodás borítóval adtam ki, nyomtatásban. Igaz, csak egy zárt kör számára volt elérhető. (Azért emeltem ki, hogy igazi könyv, mert azt megelőzően több e-bookot és online tananyagot hoztam létre és forgalmaztam az évek során, de nyomtatott könyv ez volt az első. Az általam írt könyv is besorolható az önfejlesztő könyvek kategóriájába. Ráadásul olyan a felépítése, hogy van benne személyiségfejlesztő és üzleti fejezet is:) Nahát, erre eddig nem is gondoltam:)

Mivel a trénerek, coachok sikere, a rengeteg teltházas rendezvény is bizonyítja, hogy egyre többen nyitottak a téma, a tudnivalók, önnön fejlesztésük lehetőségei és módja iránt,

arra gondoltam, hogy azokat a könyveket is “behozom” erre az oldalra, amiket az elmúlt kb 20-25 évben elolvastam önfejlesztés (személyiségfejlesztés és üzleti témában).

Nem egy, hanem több, mint 100 önfejlesztő könyv címét adom oda Neked!

Már elérhető a 108 ! címet tartalmazó lista – egy kis plusz információval – egy letölthető, online “füzetben”, egy e-bookban.

A 108könyv borítója, kattintható linkkel

Könyvek, amik megváltoztathatják az életed.

Azért, hogy azzá válhass, aki valójában vagy!

Oszd meg ezt az oldalt azon ismerőseiddel, akik szívesen olvasnak önfejlesztő irodalmat, és szívesen fogadnak egy kész, amolyan “ezt is el kell olvasni” listát!

Farkas Anikó Sikertréner, DXN Gyémánt
Az, aki valójában vagyok

Fontos elmondanom, hogy az általam olvasott könyvek és mindaz, amit sikerült beépítenem az évek alatt, valóban hozzájárultak ahhoz, hogy azzá váltam, aki ma vagyok, hogy mertem nagy döntéseket hozni, és az lehetek, aki valójában vagyok. DXN Gyémánt, Sikertréner, és persze egyetemi oktató, kutató. Akinek élete a tanulás és tanítás, nem csak a katedrán.:) Ja, meg a könyv és DXN-es kávé:)

Töltsd le az önfejlesztő könyvek listáját!

Nézd meg az ingyenes e-book odalát, kérd most! >>>

108 könyv letöltéshez
A 108könyv borítója, kattintható linkkel